Dansk

Om os

Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner. Vi opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.


Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer vi en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger, til både on- og offshore projekter. Vores kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter.


Vores historie og erfaring rækker tilbage til 1965, og gennem årene har vi bidraget med ekspertise, viden og faglighed til en lang række skelsættende og iøjnefaldende projekter verden over. Vi har blandt andet sat vores aftryk på mange af verdens største vindmølleparker, bidraget til store olie- og gasprojekter både i og uden for Europa og adskillige udfordrende infrastrukturelle projekter i Skandinavien.


Vi garanterer professionel rådgivning, stærk projektledelse og kompromisløs kvalitet og ser frem til at samarbejde med dig om dit næste projekt.