Dansk

Hvordan vi arbejder

Fleksibilitet og omstillingsparathed er væsentlige nøgleord for os. Dette gør os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og er med til at sikre den mest effektive løsning.

Vores erfarne projektledere indgår i et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder for at sikre et optimalt og effektivt forløb fra start til slut. Professionel projektledelse har høj prioritet hos os, og vores team af projektledere består primært af højtuddannede ingeniører med mange års erfaring inden for deres fagområde.

Vi løser opgaver for en lang række både danske og internationale kunder - altid med udgangspunkt i kundens specifikationer og med respekt for den gældende lovgivning.

I vores produktion råder vi over optimale forhold og faciliteter, der gør os i stand til at håndtere selv meget store og yderst komplekse projekter. Med egne kajfaciliteter er vi i stand til at håndtere udskibninger på op til 5.000 tons pr. enhed.

Vil du være en del af vores team? Bliv klogere på, hvad det vil sige at arbejde for Bladt Industries på vores karriere-side, og se om vi har en ledig stilling, der passer til dig.